Stor lekkasje kan ha avslørt en rekke spill før årets E3-messe

Nettbutikk la ut oppføringer for blant annet Borderlands 3, Rage 2 og et nytt Splinter Cell.

Illustrasjonsbilde hentet fra Borderlands 2.
Gearbox

En drøss med spill, både annonserte og uannonserte, dukket plutselig opp på Walmarts kanadiske nettbutikk denne uken. Oppføringene ble raskt fjernet, men ikke før skarpøyde Internett-brukere hadde snappet skjermbilder av det hele.

Walmart la ut både annonserte og uannonserte spill for forhåndsbestilling.
Twitter/Wario64

Blant spillene på listen (via Wario64 på Twitter) var tidligere bekreftede spill, inkludert Tom Clancy's The Division 2, Super Smash Bros. Switch og The Last of Us 2. Av større interesse var imidlertid flere ukjente titler, som Rage 2, et nytt Splinter Cell, Just Cause 4 og Gears of War 5.

Skjermbildet viser i tillegg oppføringer for spill som ikke er bekreftet, men som trolig er på vei. Disse inkluderer et Assassin's Creed-spill, Borderlands 3 og Destiny Comet – et ofte brukt kodenavn for Destiny-utvidelser. Samtidig finner vi også «Forza Horizons 5», som i hvert fall later til å være feil ettersom det siste spillet i bilspillserien var Forza Horizon 3.

Bethesda vitser med ryktene

Som alltid tar vi slike saker med en klype salt. Oppføringene kan ha avslørt spill som skal avdukes på neste måneds Electronic Entertainment Expo (E3), men det kan også hende at Walmart har opprettet noen produkter basert på hva butikken forventer å se på messa.

Det er lite trolig at utviklere eller utgivere vil bekrefte eller avkrefte noe før E3 braker løs andre helgen i juni. Når det er sagt har Bethesda faktisk kommentert ryktet om Rage 2, en mulig oppfølger til det id Software-utviklede skytespillet fra 2011.

Via den offisielle Twitter-kontoen til Rage vitset Bethesda om at Walmart-oppføringen inneholdt en rekke feil, inkludert gal skrifttype, samt manglende coverbilde og aldersgrense. Utgiveren benektet ingen ting, men igjen må vi nok vente til Bethesdas E3-konferanse den 11. juni før vi får noen offisielle kunngjøringer.

Ryktene om Borderlands 3 har sirkulert i lang tid.
I fjor hintet Gearbox om at spillet faktisk er på vei »

Siste fra forsiden