Hinter sterkt om at Borderlands 3 er på vei

– Mesteparten av studioet jobber med det dere ønsker at vi skal jobbe på, sier Gearbox-sjefen.

Borderlands 2.
Gearbox

Til tross for at spillet ikke er annonsert skikkelig ennå, har Gearbox snakket løst om et nytt Borderlands-spill i en stund nå. Senest i helgen, ifølge DualShockers.

Selv om vi ikke kan være helt sikre på at det er Borderlands 3 det er snakk om , er det vanskelig å konkludere med at Gearbox-sjef Randy Pitchford refererte til noe annet da han deltok i et foredrag under PAX West i helgen. Da diskusjonen sneide innom Borderlands, kom han med følgende replikk.

Borderlands 2 begynner å trekke på årene.
Gearbox

– Akkurat nå er minst 90 prosent av studioets produksjonskapasitet satt til å jobbe med den tingen jeg tror at flesteparten av dere ønsker at vi jobber med.

Vi vet at Gearbox har jobbet med et nytt Borderlands-spill, men det kan være at det ikke skal hete Borderlands 3. Og det er vel egentlig det vi vet til nå, bortsett fra at studioet viste frem en tech-demonstrasjon under Game Developers Conference i år som kanskje er relatert til det nye spillet.

Lang Borderlands-pause for Gearbox

Borderlands-serien har så langt hatt tre skyteinnslag pluss et eventyrspill. De to første spillene ble utviklet av Gearbox Software, mens Borderlands: The Pre-Sequel var signert det nå nedlagte studioet 2K Australia. Eventyrspillet heter Tales from the Borderlands og ble utviklet av Telltale Games.

Dette blir med andre ord Gearbox Softwares første innslag siden Borderlands 2 i 2012, som lå og snuste på toppscore da Gamer.no-skribent Øystein Furevik anmeldte spillet. Hyllesten kunne fortelle om en betydelig forbedring fra det første spillet.

– Verden er større, den er penere, den er mer underholdende, og den byr på mye mer moro. Variasjonen er flere ganger større, og om man skulle gå lei de brune landskapene i det første spillet får man i pose og sekk nå, konkluderte han den gang, før han smelte en nier på bunn av teksten.

Har du brynet deg på Borderlands 2 ennå?
Vår anmelder syns i hvert fall at Borderlands 2 er et spill du bør ha med deg »

Siste fra forsiden