Counter-Strike: Global Offensive

Store rokkeringer i det internasjonale Counter-Strike-miljøet

Gamers2, Fnatic og Copenhagen Wolves er blant lagene som gjennomfører spillerbytter.

Ruben «RUBINO» Villarroel går fra Copenhagen Wolves til Team Dignitas.
Adela Sznajder/Dreamhack

Flere av verdens største Counter-Strike-lag har gjennomført spillerbytter de siste dagene. Blant de involverte finner vi Gamers2, med nordmennene Håvard «rain» Nygaard og Joakim «jkaem» Myrbostad. De får den danske Team Dignitas-spilleren Philip «aizy» Aistrup som lagkamerat.

Gamers2s nye lagoppstilling:

Vis mer

Mikail «Maikelele» Bill
Ricardo «fox» Pacheco
Håvard «rain» Nygaard
Joakim «jkaem» Myrbostad
Philip «aizy» Aistrup

– Jeg er glad for å ha fått muligheten til å spille med et så bra lag og for en så profesjonell organisasjon. Jeg gleder meg veldig til å gjøre en forskjell med disse karene, og forhåpentligvis vil vi oppnå store ting, fortalte Aistrup i en pressemelding.

Første endringer hos Fnatic siden sommeren 2014

Aistrup erstatter Dennis «dennis» Edman, som går til Fnatic etter at det ble kunngjort at Fnatics lagleder Markus «pronax» Wallsten vil ta en pause fra spilling tidligere i dag. Robin «flusha» Rönnquist vil ta over rollen som lagleder. Dette er den første endringen i det svenske topplaget siden juni 2014.

Edman har tidligere spilt sammen med Fnatic-spillerne Freddy «KRIMZ» Johansson og Olof «olofmeister» Kajbjer i LGB eSports. Den nybakte Fnatic-spilleren kom med følgende uttalelse i en pressemelding om lagendringen:

Fnatics nye lagoppstilling:

Vis mer

Robin «flusha» Rönnquist
Jesper «JW» Wecksell
Freddy «KRIMZ» Johansson
Olof «olofmeister» Kajbjer
Dennis «dennis» Edman

– Jeg forstår hvis noen av mine tilhengere synes dette er en egoistisk avgjørelse, når vi akkurat begynte å oppnå gode resultater med Gamers2. Men det å spille med denne lagoppstillingen har alltid vært en drøm for meg. Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, og jeg er mer enn klar for å putte inn så mye tid som mulig for å ta denne oppstillingen tilbake til toppen hvor den tilhører.

Les også:Nordmennene imponerte en hel verden i en ellevill semifinale »

Team Dignitas henter norske «RUBINO»

Team Dignitas' nye lagoppstilling:

Vis mer

Markus «Kjaerbye» Kjærbye
Mathias «MSL» Lauridsen
Jesper «tenzki» Plougmann
Kristian «k0nfig» Wienecke
Ruben «RUBINO» Villarroel

Aistrups overgang til Gamers2 har ført til spillerbytter også i Team Dignitas. Jakob «Pimp» Winneche har forlatt organisasjonen, en avgjørelse som i følge pressemeldingen ble gjort av klubben.

Danskene har allerede sikret seg to nye spillere, og en av disse er norske Ruben «RUBINO» Villarroel. Han forlater Copenhagen Wolves, som nå står igjen med tre spillere etter at Joakim «jkaem» Myrbostad forlot laget til fordel for Gamers2 i slutten av november. Dignitas' andre nysignering er Kristian «k0nfig» Wienecke, som kommer på gratis overgang etter å ha forlatt SK Gaming i oktober.

Siste fra forsiden