Store titler forsinket

The Sims 2, Medal of Honor: Pacific Assault og Driv3r er blitt forsinket, og er nå ikke ventet utgitt før sommeren.

Det tredje spillet i Driver-serien skulle etter planen blitt utgitt i slutten av mars, men Atari har nå utsatt det til 1. juni i år. Atari-sjefen Bruno Bonnell sier at denne utsettelsen vil gi markedsføringsteamet mulighet til å utnytte Driv3rs fulle potensial, samt sikre at forventningene til spillere, media og Atari sine aksjeeiere blir innfridd.

Electronic Arts har også måttet utsette ett par titler. De har ikke gitt noen nøyaktige datoer, men både The Sims 2 og Medal of Honor: Pacific Assault er utsatt til andre eller tredje kvartal i forretningsåret 2005. Dette er ikke så ille som det høres ut, for neste forretningsår begynner allerede første april 2004, men dette er likevel forsinkelser som kommer til å skuffe mange tilhengere av disse to franchisene.

Heller ikke EA vil gi noen spesifikke detaljer om hva disse utsettelsene skyldes, men sier det handler om å finpusse produktene slik at underholdningsverdien øker, slik at de sikrer bedre omtaler og økt salg. Både The Sims 2 og Medal of Honor: Pacific Assault var ventet utgitt i mars.

Siste fra forsiden