777 Esports

Største norske prestasjon på mange år - 777 klare for kvartfinale i toppturnering

Møter verdens 13. beste lag FURIA i kvartfinalen.

Jonatan «Ruyter» Ruyter og 777 er videre til kvartfinalen i Elisa Invitational Summer 2021.
Eivind Von Døhlen/Good Game

DISSE SPILLER FOR 777:

Vis mer

Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Haris «H4RR3» Hadzic
Kristian «akEz» Kornbakk
Ole «Marcelious» Langan (prøvetid)

Snorre «fletch» Granerud (trener)

Etter den siste tids sterke resultater var det knyttet forventninger til 777 i forkant av Elisa Invitational Summer 2021. Og mot et svekket HAVU, som spilte med treneren, var 777 knappe favoritter mot finnene.

Og favorittstempelet skulle de omsider også sementere. 777 fikk en tøff start på Dust 2 og maktet nesten å kjempe seg tilbake på åpningskartet.

Dermed lå de i utfordrerposisjon før de to siste kartene, en posisjon de virket å være mer komfortabel med. På sitt eget kartvalg Overpass utlignet det norske laget før de fjernet alt tvil på det siste og avgjørende kartet Ancient. Nå venter verdens 13. beste lag i kvartfinalen lørdag klokken 17:00.

Se kampen mellom 777 og FURIA lørdag klokken 17:00 på Twitch »

LES OGSÅ: – Vi har samlet fem spillere som har det som trengs for å bli best

– Vi fikk en fordel der

Snorre «fletch» Granerud og 777 møter verdens 13. beste lag FURIA lørdag.
Eivind Von Døhlen/Good Game

777-trener Snorre «fletch» Granerud var naturlig nok strålende fornøyd etter nok en seier mot finnene. Han mener samtidig de hadde en ytterligere fordel siden sist.

– Nøkkelen til enda en seier mot HAVU var å spille vårt spill. Alle gutta spilte bra og hadde mye innvirkning, samtidig som vi visste hva de kom til å gjøre veldig ofte. Vi slo de jo da de hadde «jemi» også, men at de spiller med treneren sin gjør de jo til et dårligere lag, så vi fikk jo en fordel der.

Nå venter kanskje den største testen 777 har vært gjennom noen gang når brasilianske FURIA står på motsatt banehalvdel lørdag. Granerud tror ikke laget må finne opp kruttet på nytt i forkant i møtet med de brasilianske stjernene, men sier laget må være klare til å ta kampen.

– For å slå et så godt lag må vi være veldig gode individuelt og gjøre de gode valgene i rundene som spilles. Nå har vi ikke så god tid på å forberede oss inn mot kampen, men vi skal gjøre vårt beste, avslutter Granerud.

Siste fra forsiden