Stort og smått fra Midway

Midway har offisielt kunngjort Mortal Kombat: Armageddon, kansellert Fear & Respect og fortalt at de vil lansere fem nye spill over Xbox Live Arcade og støtte Revolution.

Midway har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av Mortal Kombat: Armageddon, som kommer til Xbox og PS2 til høsten. Spillet kommer med den mest komplette samlingen Mortal Kombat-kjemper noensinne - i tillegg til alle de gamle favorittene (og sikkert noen vi ikke var like begeistret for) får du mulighet til å lage din egen slåssekjempe, med dine egne "fatality"-bevegelser og det hele.

Den amerikanske utgiveren har også fortalt at Fear and Respect har blitt kansellert. Dette urbane actionspillet ville utvikles i samarbeid med filmregissør John Singleton, og rapperen Snoop Dogg ville også være med på sakene. Midway har imidlertid fortalt at de planlegger å jobbe med både Snoop Dogg og John Singleton på et annet prosjekt.

Midway har en lang historie som produsent av arkadespill, og dette er noe de har utnyttet seg mye av i det siste. I tillegg til tre samlepakker med eldre spill, har de lansert fire spill for Xbox Live Arcade (Joust, Gauntlet, Smash TV og Robotron: 2084). Nå er det klart at de vil lansere fem nye arkadespill på systemet, alle i løpet av året.

Det første er Defender, et klassisk skytespill der du må forsvare jordens innbyggere mot invasjon fra rommet. Dette spillet krever ekstrem nøyaktighet og mye tålmodighet, men takket være bunnsolid design får du mye igjen for strevet. I Root Beer Tapper spiller du en overarbeidet bartender som må holde kundene sine fornøyde, mens i Paperboy spiller du et pøblete avisbud på sykkel.

Mortal Kombat-franchisen får også en representant på Xbox Live Arcade, i form av Ultimate Mortal Kombat 3. Til sist nevnes et futuristisk sportsspill som heter Cyberball, hvor menneskelige sportsutøvere byttes ut med roboter (noe som etter alt å dømme blir vanlig i fremtiden).

I tillegg til å støtte Xbox Live Arcade, kommer Midway til å lansere et spill til Revolution i løpet av året, men hva dette er vet vi ingen ting om. Gamespot tipper imidlertid at det er en versjon av actionspillet Stranglehold (utviklet i samarbeid med John Woo), som også kommer til Xbox 360, PC og PS3.

Siste fra forsiden