SteelSeries StarCraft League

Stort StarCraft-talent imponerer i vår liga

14-åringen Tobias «SolO» Glenne går en lys fremtid i møte.

Tobias «SolO» Glenne står med seks poeng av seks mulige etter to runder i SteelSeries StarCraft League.
Privat/Twitch

Dette er SteelSeries StarCraft League

Norges beste spiller mot hverandre fra august til oktober. De to spillerne med flest poeng etter endt seriespill spiller en superfinale på SpillExpo i starten av november. Vinneren får 15 000 kroner, andreplass får 7000 kroner, mens tredje og fjerdeplass får 4000 kroner hver.

Tabellen i førstedivisjon etter andre runde:

Avdeling A:

1) Benval - 6
1) SolO - 6
3) Eiki - 3
3) Snitchables - 3
3) TargA - 3
3) CloudniNe - 3
7) Scyther - 0
7) Hoodout - 0

Avdeling B:

1) CreamCake - 6
2) Northbrute - 4
3) Snute - 3*
3) Civi - 3
3) Pr3bs - 3
6) MangO - 1
7) Rake - 0*
7) Phaqui - 0

* Rake og Snute har én kamp mindre spilt

Slik følger du ligaen fra uke til uke »

Andre runde av vår StarCraft-liga, Steelseries StarCraft League, er nå over. Som i forrige uke ble vi servert en rekke spennende kamper, men særlig én spiller utmerket seg.

Fjorten år gamle Tobias «SolO» Glenne vant nemlig 2-0 over Robert «Hoodout» Onarheim, og står dermed igjen med seks poeng av seks mulige etter to runder. Den unge zerg-spilleren kom seg til semifinalen i fjorårets turnering, og imponerte våre kommentatorer med strålende spill mot Hoodout.

Selvsikkert spill

Kristoffer Robin Jacobsen var med på å kommentere kampene, og trekker særlig fram hvor selvsikker SolO virket til tross for aggressivt spill fra motstanderen.

SolO spilte komfortabelt. Det var tydelig at han har gjort gjort dette før. Til å være fjorten år gammel så er det ganske imponerende, forteller han.

Hoodout, som også spiller zerg, fortalte oss forrige uke at han særlig fryktet SolOs aggressive spill. Han valgte tydeligvis å gardere seg mot dette ved å selv prøve å slå ut SolO tidlig i spillet. Det gikk ikke.

– Hoodout klarte ikke å gjøre så mye med de tidlige zerglingene hans i noen av kampene. Han presset på med banelings etterhvert, men fikk ikke helt det overtaket han ville, forklarer Jacobsen.

Han mener det ikke er overraskende at Solo endte opp med å vinne.

– Om begge hadde spilt en mer økonomisk stil tror jeg det ville vært litt jevnere, men som jeg hadde spådde fra starten av så gikk SolO av med seieren.

Du kan se hele kampen i opptak her:


Watch live video from gamerno_sc2 on Twitch

Siste fra forsiden