Street Fighter- og Tekken-skurkene barker sammen på nyåret

Tekken 7 har fått lanseringvindu, og dukker nå også opp på PC.

Bandai Namco, montasje Gamer.no

Det har gått lang tid siden vi sist fikk et nummerert Tekken-spill hjem i stua. Tekken 6 kom faktisk ut for nesten ti år siden, og siden den gang var det lenge stille fra Heihachi, Kazuya og resten av gjengen hos Bandai Namco – inntil nå.

Under Microsofts E3-konferanse mandag kveld kunne Bandai Namco nemlig avsløre at Tekken 7 skal lanseres i første kvartal av 2017. Da slippes spillet på PlayStation 4, Xbox One og Steam. Dette markerer første gang vi ser et Tekken-spill på PC, ikke medregnet den merkelige hybriden Street Fighter X Tekken.

Akuma på ville veier

Det blir eksplosivt når slåsskjempene ryker i totten på hverandre.
Bandai Namco

I Tekken 7 får vi stifte enda nærmere bekjentskap med den mektige Mishima-klanen, med familieoverhodet Heihachi i en sedvanlig sentral rolle.

Historien skal etter sigende være langt mørkere enn tidligere, og i trailere fra spillet så langt har vi fått vite at forholdet mellom Heihachi og kona Kazumi skal stå sentralt.

Med på slep kommer også overraskende nok Akuma, en av de største skurkene fra den konkurrerende Street Fighter-serien. Hvordan han har havnet i Tekken-universet, og hva hans rolle kommer til å bli i det endelige spillet er fortsatt ikke godt å si, men i gårsdagens trailer (som du kan se under) virker det ikke akkurat som om han og Heihachi er bestevenner.

Få med deg alle nyhetene fra årets E3 »

Tekken 7, med Akuma og Heihachi i heftig nevekamp.

Siste fra forsiden