Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 er på vei med nye verktøy og funksjoner

Oppfølgeren til Mario-byggespillet slippes på Nintendo Switch i juni.

Natt til onsdag trakk Nintendo sløret av Super Mario Maker 2, en oppfølger til det populære Mario-byggespillet fra 2015. Det nye spillet har i første omgang ikke fått en eksakt slippdato, men kommer etter planen en gang i juni 2019.

Mer å leke med

Snart får du bygge dine egne Mario-brett på Nintendo Switch.
Nintendo

Som traileren over viser, kan spillere se frem til å lage enda flere brett for både seg selv og spillere over hele verden. Videoen inkluderer utseende og innhold fra blant annet Super Mario Bros. 3, Super Mario World, New Super Mario Bros. og Super Mario 3D Land.

Videre lover Nintendo en bunke nye verktøy og funksjoner for spillere å leke seg med. Akkurat hva dette betyr var utvikleren litt vag på, men ytterligere detaljer vil bli avslørt når det nærmer seg lansering.

Her på bruket ble det første Super Mario Maker-spillet veldig godt mottatt. Anmelder Jens Erik Vaaler kalte spillet en drømmemaskin for Mario-fans, og han roste spillets enkle, men velutviklede verktøy.

– Selv jeg, som ikke anser meg selv som kjempekreativ, klarer å lage noen ganske OK Mario-nivåer etter litt pludring med basissettet. Når jeg har låst opp mer å leke med går jeg tilbake til tidligere brett og legger til et element eller to. Det er overraskende lite som skal til for å lage noe som i det minste føles som et standardisert Mario-nivå, og hvis du legger nok tid og innsats inn i spillet kan du potensielt overgå selv Nintendos nivådesignere, mente Vaaler om Wii U-versjonen.

Nintendo trekker også frem et gammelt Zelda-eventyr.
Link's Awakening pusses opp fra grunnen for Nintendo Switch »

Siste fra forsiden