Super Meat Boy selger svært godt på Nintendo Switch

Det syv år gamle spillet har fått en ny vind.

Team Meat

Studioet bak Super Meat Boy forteller at spillet selger overraskende bra på Nintendo Switch, etter at spillet ble lansert på Nintendos konsoll nylig. På Twitter forteller Team Meat at spillet har solgt nesten like bra på Switch som det gjorde da det ble lansert for første gang på Xbox 360 i 2010. For ordens skyld solgte Super Meat Boy om lag 140 000 eksemplar på Xbox 360 i løpet av de to første månedene.

Beinhardt.
Team Meat

Team Meat jobber for tiden med oppfølgeren Super Meat Boy Forever, som også kommer til blant annet Switch. Etter det gode salget av det eldre spillet, vitset studioet om at de forhåpentligvis kan dra inn nok på oppfølgeren til å kjøpe det dyre luksushuset til Minecraft-skaper Markus «Notch» Persson.

Kongespill!

Om du skulle ha gått glipp av Super Meat Boy da det først ble sluppet, bør du ikke nøle med å plukke opp Switch-versjonen. Vår anmelder klistret en nier i bunn av sin anmeldelse, og hadde stort sett bare lovord om det beinharde spillet.

– Selve spillet er nærmest feilfritt, og vi loves en stadig strøm av nye utfordringer gjennom samleren av nedlastbare brett Teh internets. Med en bedre innpakning kunne faktisk Team Meat konkurrert med Bayonetta om prisen for årets beste spill, skrev han.

Og skulle du bare ønske et gjensyn kan det være verdt å vite at Switch-versjonen har en ny modus for to spillere som kalles «Race Mode». Her skal to spillere konkurrere om å være først ferdig med brett.

LES OGSÅ: Nintendo slapp en haug Switch-nyheter »

Siste fra forsiden