Superheltenes hverdag

Watchmen: The End is Nigh

Snart kan du både se filmen og spille spillet.

I morgen strømmer kinogjengere til landet over for å se høyt avventende The Watchmen. Filmen, som er basert på den populære tegneserien med samme navn fra 1986, handler om en gjeng med maskerte helter som lever i en alternativ versjon av de forente stater under den kalde krigen. Her har alt av maskerte helter blitt forbudt, derfor har de resterende heltene enten valgt å pensjonere seg, eller jobbe for myndighetene. Filmen som har premiere i morgen, starter med utgangspunktet i et drap på en av heltene som jobber for myndighetene.

Som seg hør og bør til en potensiell storfilm, har noen laget et spill basert på filmen. Spillet, som har fått tittelen Watchmen: The End Is Nigh lar oss tre inn i rollene som enten Rorschach eller Nite Owl, to helter som kjempet sammen mot kriminalitet et tiår før hendelsene i filmen, ergo før loven som forbød superhelter trådde i kraft.

Begge heltene vil komme med egne styrker og svakheter, og er derfor avhengig av hverandre for å kunne fullføre diverse oppgaver gjennom spillet - spillet kommer med mulighet enten for å spille med en venn ved hjelp av delt skjermbilde, eller med en datastyrt medhjelper.

Spillet vil strekke seg over totalt 6 kapitler hvor vi loves hesblesende spenning i nydelige miljøer, mot massevis av skurker og kjeltringer.

Spillet lanseres i dag på både PC, Playstation 3 og Xbox 360 på sine respektive nettbutikker.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden