Superhelter til aksjon igjen

Superman, Batman og resten av Justice League får spill fra Eidos, mens D3 sikrer seg rettighetene til 100 Bullets.

Mens EA jobber med Superman-spill har Eidos slått på stortrommen og sikret seg rettighetene til å lage spill basert på Justice League, som ikke bare inneholder vår kryptonittallergiske venn, men hans flaggermusaktige kamerat, samt Wonder Woman og noen andre superhelter som vi ærlig talt ikke vet navnet på. De har i alle fall en rimelig merkelig motesans.

Justice League kommer til PS2, PSP og Xbox denne høsten, og utvikles av Snowblind Studios. Spillet er et actioneventyr med rollespillelementer hvor de nevnte superheltene må reise gjennom universet på jakt etter superskurker som de kan banke opp (ved hjelp av sine oppgraderbare superkrefter og unike kampstiler). Spillet kommer blant annet med et kooperativt modus for to spillere.

En annen utgiver som har sikret seg rettighetene til å lage spill basert på en tegneserie fra DC Comics/Vertigo er D3Publisher, som vil gi ut spill basert på 100 Bullets. De av dere med superhukommelse husker sikkert at Acclaim jobbet med et 100 Bullets-spill før de gikk konkurs, men det ser ikke ut som at D3Publisher har tatt utgangspunkt i restene av Acclaims spill.

Det vi vet er at de vil gi ut 100 Bullets-spill til konsoll, håndholdte plattformer og PC, og det første av dem kommer i løpet av tredje kvartal neste år. Spillet kommer med eksplosivt gameplay og en involverende historie, og vil benytte seg av den nyeste interaktive teknologien og grafikken. Dessuten vil D3 jobbe tett sammen med DC Comics/Vertigo for å sikre at spillet blir så autentisk som mulig.

Siste fra forsiden