Svær Fallout: New Vegas-mod slippes i oktober

Fallout: New California har vært under utvikling i over fem år.

De siste fem årene har et lite team jobbet iherdig med Fallout: New California – en fan-skapt modifikasjon som bygger videre på Fallout: New Vegas. Nå forteller de at ventetiden snart er over.

Modden slippes 23. oktober i høst, til PC. Du kan se en trailer øverst som viser litt av hva du kan vente deg.

Fallout: New California.
Fallout: New California Team

Fallout: New California er en såkalt «total conversion»-modifikasjon, noe som betyr at utviklerne har gjort om nesten hele grunnspillet for å fortelle en helt ny historie i et nytt område. Her får man en helt ny hovedhistorie som foregår før begivenhetene i New Vegas, i et helt nytt område kalt The Black Bear Mountain National Forest. Spilleren begynner ferden fra Vault 18, og snubler over en krig mellom Survivalist Army, New Californian Republic og Super Mutants.

Teamet sier at modden nå er så godt som ferdig – alt av grafikk og lyd er på plass, men de ønsker å bruke månedene opp mot lansering på å få på plass sideoppdrag . Akkurat nå er det nemlig lite av det i spillet.

Obsidians spill

Fallout: New Vegas er det eneste av de nyere Fallout-spillene som ikke er signert Bethesda Game Studio. I stedet prøvde rollespillveteranene i Obsidian Entertainment seg på å lage et litt annerledes eventyr – resultatet ble et spill som mange holder svært høyt.

Nylig annonserte Bethesda at de jobber med et nytt spill kalt Fallout: 76. Vi har ikke fått høre mye offisielt om spillet ennå, men blant annet Kotaku heder det er snakk om en online-fokus.

New California er ikke den eneste store modden som er på vei til New Vegas.
The Frontier skal bli et helt nytt Fallout-eventyr »

Siste fra forsiden