Svensk TV6 lager reality-tv med Counter-Strike-topplag

Skal følge NiP gjennom tykt og tynt mot Dreamhack Winter.

Ninjas in Pyjamas.
NiP Gaming.

Svenske TV6 skal frem mot DreamHack: Winter lage en tv-serie om det svenske Counter-Strike: Global Offensive laget NiP-Gaming. Dette melder NiP selv.

Serien vil i løpet av ti episoder følge spillerne mens de spiller, er på reisefot og i det daglige livet. Målet med serien vil være å vise seerne hvordan det er å leve som en profesjonell esportspiller, med fokus på NiPs vei til vinterens DreamHack-turnering i Stockholm. Der venter nesten en og en halv million norske kroner i premiepotten.

Verdens beste Counter-Strike-lag

Opptak av finalekampen i Dreamhack Bucharest mellom NiP og Lemondogs.

NiP-Gaming, eller Ninjas in Pyjamas, er kanskje et av de mest kjente navnene igjennom Counter-Strikes historie, med flerfoldige Cyberathlete Proffesional League-seiere på starten av 2000-tallet i CS 1.6, og en dominans uten like i Counter-Strike: Global Offensive.

Laget, som helt frem til april i år gikk ubeseirede med 84 kartseiere på rad regnes fortsatt som det beste CS: GO laget i verden, noe de beviste da de kun for noen få uker siden tok hjem seieren i DreamHack: Bucharest.

Selv om Robin «Fifflaren» Johnson i sin Reddit «Ask Me Anything» bekreftet at filmingen har begynt er det ennå ikke blitt annonsert noen dato eller et tidspunkt for TV-serien.

Les også: Team Dignitas trekker seg fra Counter-Strike

Siste fra forsiden