The Witcher Netflix

Sverd, monstre og magi i den første traileren for Netflix' The Witcher-serie

Se Geralt, Yennefer og Ciri i aksjon.

Fredag slapp Netflix den første offisielle traileren for sin kommende serie basert på The Witcher-bøkene til Andrzej Sapkowski. Videoen – som du kan se over – gir oss et glimt av hva vi kan forvente, med doser av både sverdsvinging, monstre og magi.

Ciri spilles av 17 år gamle Freya Allan.
Netflix

Som serien selv, fokuserer traileren på de tre figurene Geralt of Rivia (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) og Ciri (Freya Allan). Fra tidligere vet vi hvordan de skal se ut, men her får vi også en introduksjon til hver av dem, og lærer litt om deres bakgrunnshistorier og motivasjoner.

Brutal verden

I tillegg til figurene tar videoen oss med gjennom den brutale verdenen serien skal foregå i. Netflix har tilsynelatende ikke spart på kostnadene, og her venter varierte omgivelser, store slag og selvfølgelig en haug med påkostede visuelle effekter.

Det hele har en litt Game of Thrones-aktig følelse, men hvordan sluttproduktet blir gjenstår enda å se.

Foreløpig har vi ikke fått noen dato for serien, men Netflix har bekreftet at den kommer i løpet av 2019. Traileren beskriver også dette som den første sesongen, så tilsynelatende har strømmetjenesten planer om mer enn bare de åtte episodene som kommer i år.

Les også: Her er Roach i Netflix' The Witcher-serie »

Siste fra forsiden