Syberia II

Microids har nå gitt ut den offisielle Syberia 2-traileren, som i sann Hollywood-stil viser en rekke høydepunkter fra dette kommende eventyrspillet.

Syberia er ett av de få nyere eventyrspillene som har fått klassikerstatus, og det er ikke uten grunn. Spillet fortalte en flott og spennende historie, og kunne helt fra introduksjonsfilmen av by på en helt unik atmosfære som fengslet spillerne. Hovedpersonen, Kate Walker, var en advokat som dro til den lille franske byen Valadilene for å ordne noen siste detaljer i forbindelse med oppkjøpet av en familiedrevet leketøysbedrift.

Når hun kom frem ble hun møtt av et begravelsesopptog bestående av en slags roboter, eller automatoner, og personen som ble begravet var den personen som skulle ha skrevet under på papirene hennes. Nå ville bedriften gå i arv til den eksentriske Hans Voralberg - en mann ingen hadde sett på flere år. Kate fant ut at han hadde dratt østover på leting etter ekte, levende mammuter, og hvis hun skulle løse oppdraget sitt måtte hun dra etter.

Nå har hun funnet ham, men til sjefens store fortvilelse velger hun å følge med ham inn i det dypeste Sibir. På sin vei gjennom europa har hun nemlig fått sansen for eventyr, og tanken på å få se en ekte, levende mammut gjør at hun dropper det opprinnelige oppdraget sitt til fordel for et nytt eventyr i isødet.

Den offisielle traileren er på 5 MB, og kan lastes ned fra spillets offisielle hjemmeside. Syberia 2, som ser ut til å ville kjempe med Sam & Max 2 om tittelen "årets eventyrspill", er ventet i salg i slutten av april.

Siste fra forsiden