Taiga Dota2 Berlin

«Taiga» til Major med et nødskrik

Spenning til siste slutt for nordmannen i OG

Adela Sznajder/ESL

Forventingene var satt høyt til OG som vant flere turneringer i fjor og seilet inn til 7-8. plass under fjorårets The International. Selv med lagendringer både før og underveis i sesongen var presset høyt, og den knalltøffe vesteuropeiske kvalifiseringen er ikke for de svake.

Dette er OG

Vis mer

ua Artem «Yuragi» Golubiev
bg Bozhidar «bzm» Bogdanov
ru Dmity «DM» Dorokhin
no Tommy «Taiga» Le
ru Evgenii «Chu» Makarov

Nådeløs kvalifisering

Det ble dessverre ingen norske med i den første Majoren som nylig ble spilt i Lima, Peru. Men med neste Major i Berlin var norske øyne klistret på Norges eneste håp, nemlig Tommy «Taiga» Le i OG.

Vil han løfte trofeet på nytt i Berlin?
Stephanie Lindgren/ESL

Laget åpnet kvalifiseringen brutalt og sto med 1-4 i statistikk etter tap mot Liquid, Tundra, Gaimin Gladiators og Monespa. OG satte inn innspurten og slo både Nigma Galaxy og Entity 2-0. Med litt drahjelp fra Liquid var OG i posisjon til å spille tiebreaker om den siste plassen til Berlin-Majoren, hvor laget til slutt vant 2-1 mot overraskelseslaget Ooredoo Thunders.

Uten poeng fra første major blir Berlin enda viktigere for Taiga og hans OG i drømmen om nok en kvalifisering til den alltid viktige International-turneringen senere i år.

Siste fra forsiden