Tapper gåteløsning

Liten gutt på eventyr

Southpeak Games utgir gåteløsningspillet Brave: Shaman's Challenge til høsten.

I Brave: Shaman's Challenge følger vi den lille indianergutten Brave på eventyr. Han må redde alt han har kjært fra en katastrofe, men måten han gjør dette på er kanskje ikke slik du forventer.

Beseire det slemme trollet ved å stable sirkler oppå hverandre.

Isteden for å kjempe mot sine fiender i actionfylte kamper må han overvinne dem i gåteløsning. Blokker faller ovenfra og ved å arrangere dem på riktig måte scorer han poeng og beseirer motstanderen. Hvis oppgjøret blir for vanskelig kan han bruke magiske krefter til å snu kampen til sin fordel.

Bortsett fra gåteløsningen hevder utgiver Southpeak at vi også får en underholdende historie med på kjøpet. Hvis et historiedrevet gåteløsningspill hvor du kan bruke magiske angrep til å overrumple motstanderen høres kjent ut, så er Southpeak-sjef Melanie Mroz helt enig med deg:

– Nintendo DS er en flott plattform for historiedrevne gåteløsningspill. Det har blitt sluppet noen virkelig gode spill i denne undersjangeren, men med Brave: Shaman's Challenge håper vi å sette en ny standard, forteller Mroz i en pressemelding.

Brave: Shaman's Challenge kommer ut en gang i august.

Siste fra forsiden