«TargA» og «Snute» er med i stjernespekket turnering

Helgens DreamHack Bucharest har en av de mest imponerende spillerlistene noensinne.

StarCraft II-spillere i verdensklasse strømmer til Bucuresti denne helgen for å ta del i årets fjerde DreamHack-turnering. Blant disse finner man to av våre egne, nordmennene Jens «Snute» Aasgaard og Kristoffer «TargA» Marthinsen. Etter et år preget av oppturer og nedturer er Snute klar for å hevde seg i toppen igjen, mens TargA er ute etter å markere seg etter å ha blitt plukket opp av det engelske laget Team Dignitas tidligere i år.

Tøff konkurranse

Hvis det ikke var grunn nok i seg selv til å sitte klistret til dataskjermen hele helgen, kan turneringen også smykke seg med superstjerner som Lee «Flash» Young Ho, som i StarCraft-miljøet går under kallenavnet Gud, og Lee «InnoVation» Shin Hyung som blir ansett av mange som årets beste StarCraft II-spiller, bare for å nevne noen.

DreamHack Valencia-vinneren Ko «HyuN» Seok Hyun er på plass for å forsvare tittelen sin. Han får motstand i Son «StarDust» Seok Hee som er klar for å kjempe for enda et trofe, etter at han fikk sitt gjennombrudd tidligere i år under DreamHack Open Summer.

Fremdeles ikke imponert? Hele deltakerlisten kan sees her.

Høyeste nivå noensinne

DreamHack-turneringene er noen av de største turneringene som holdes i Europa og er vant med å by på store navn. Likevel er helgens line-up noe utenom det vanlige.

− DreamHack Open Bucharest vil ha den sterkeste spillerlisten som en DreamHack StarCraft II-turnering noen sinne har hatt, skryter turneringen på sine hjemmesider.

Hvis spillerne lever opp til forventningene kan man belage seg på den mest spektakulære DreamHack-turneringen hittil.

Ikke bare penger som står på spill

Spillerne konkurrerer om en førstepremie på nesten 55 000 kroner og en kvalifiseringsplass til årets siste DreamHack-turnering, DreamHack Winter, som går av stabelen i november i år. Enda viktigere for mange av disse spillerne, og kanskje grunnen til at deltakerlisten ser ut som den gjør, er at noen av sesongens siste verdenscup-poeng deles ut her. Disse trenger spillerne for å kvalifisere seg videre til World Championship Series Grand Finals 2013 som holdes under årets Blizzcon i november.

Turneringen kan føles på arrangementets Twitch-stream, som du også kan se nederst i artikkelen. I tillegg blir turneringen vist på SVT.no, og finalen på SVT sine TV-kanaler.

Les også: Norgeskvalifiseringen til verdenscupen i esport er på trappene Les også: «TargA» og «Snute» er med i stjernespekket turnering

Les også
Slik tror vi Rocket League-sluttspillet ender
Watch live video from Official DreamHack Stream on www.twitch.tv

Siste fra forsiden