Counter-Strike: Global Offensive / Team Kinguin

Team Kinguin bekrefter sin nye spiller

Håvard «rain» Nygaard får ny lagkamerat i superlaget.

Helena Kristiansson/ESL

Dette er Team Kinguin

Vis mer

Mikail «Maikelele» Bill
Håvard «rain» Nygaard
Adil «ScreaM» Benrlitom
Ricardo «fox» Pacheco
Dennis «dennis» Edman

OPPDATERING 1. JULI: Onsdag kveld kunne Kinguin i en pressemelding på sine hjemmesider bekrefte at de har signert Dennis «dennis» Edman på permanent basis. Edman var sentral i laget da de sikret seg en plass i årets kvalifisering til ESL One Cologne.

I pressemeldingen kunne Mikail «Maikelele» Bill si følgende:

– I dag presanterer vi vårt nye medlem, Dennis, som er og har vært en av de beste spillerne i Counter-Strike: GO-scenen. Vi vet alle hva han er i stand til og vi vet at han kommer til å tilføye laget masse erfaring og kunnskap som vi trenger for å lykkes som lag. Jeg er glad for å se alle de positive kommentarene om laget vårt og håper å få lese mer av det i fremtiden.

Opprinnelig sak følger

Mandag ble det kjent at Alexander «SKYTTEN» Carlsson forlater det nystartede superlaget som skulle ta Europa med storm. Carlsson ble satt ut av laget nylig på grunn av helseårsaker som gjorde at han måtte på sykehus, og etter det startet ryktene å svirre rundt på nettet om hans posisjon i laget. Ryktene skulle altså vise seg å være sanne.

I en pressemelding på Kinguin sine hjemmesider står følgende:

– Kinguin annonserer i dag at vi slipper Alexander «SKYTTEN» Carlsson fra laget. Carlsson var lederen i spillet, noe som er en vanskelig og krevende rolle. Nylig uttrykte spilleren at han ønsket å slippe denne jobben, og i samtale med de andre spillerne kom de til konklusjonen at det beste var å gå hver sin vei. Carlsson beviste at han var et pålitelig medlem av laget, og derfor vil vi ønske han lykke til videre i fremtiden.

– Fremtidsplanene har ikke forandret seg

Videre i pressemeldingen sier lagtrener Danniel «dalito» Morales følgende:

– Akkurat nå har vi fire menn i startoppstillingen. Vi skal fortsette å være positive, og fremtidsplanene våre har ikke forandret seg. Vi vil holde dere oppdatert når situasjonen forandrer seg. I kveld vil vi spille i førkvalifiseringen til ESL One Cologne med Dennis «dennis» Edman som reserve. Tusen takk for all den støtten vi har fått.

Edman er en tidligere lagkamerat av Mikail Bill, og spilte sammen med han i LGB for litt over et år siden. Det er nå knyttet stor spenning til hvem som skal erstatte Carlsson, men først må de greie førkvalifiseringen til ESL One Cologne. I førkvalifiseringen kan Kinguin møte på LGB som også kjemper om en plass i lokalkvalifiseringen som holdes i Tyskland i juli.

Siste fra forsiden