Tegnefilmfigurer og skjulte skatter

Midway har kunngjort at de vil lage spill basert på Cartoon Network-tegnefilmer som Dexter's Laboratory. I tillegg kommer de med en ny nostalgisk spillsamling i Midway Arcade Treasures-serien.

Midway og Cartoon Network har kunngjort en avtale som sikrer Midway rettighetene til å utvikle og gi ut spill basert på tre av Cartoon Networks viktigste tegnefilmserier; Ed, Edd n Eddy, The Grim Adventures of Bill & Mandy og Dexter's Laboratory. I følge pressemeldingen deres er målgruppen for spillene hovedsakelig barn.

Noen spesifikke detaljer har vi ikke, annet enn at den amerikanske utgiveren vil jobbe i tett samarbeid med Cartoon Network for å sikre at spillene blir så autentiske som mulig. Det fortelles ikke hvilke plattformer spillene kommer til, men avtalen gjelder PC, håndholdte plattformer og konsoll.

Midway har også kunngjort Midway Arcade Treasures 3, en ny samlepakke til PS2, GameCube og Xbox. Denne gangen er fokuset satt på racingspill, og antallet spill i denne pakken er betydelig lavere enn i tidligere samlepakker i serien. Mens de tidligere Arcade Treasures-samlingene hver hadde omtrent tjue spill, kommer denne med åtte.

Flere av disse spillene er imidlertid litt nyere enn det vi er vant til fra serien, og folk som har brukt mye tid i spillehaller vil nok kjenne igjen noen av titlene her. I tillegg lover Midway at de som eier Xbox Live skal kunne publisere poengsummene deres på internasjonale topplister.

Midway Arcade Treasures 3 skal etter planen lanseres til høsten i år, og her er den komplette listen over hvilke spill vi kan se frem til å gjenoppleve foran TV-en:

Badlands Hydro Thunder Off Road Thunder: Mud, Sweat 'N Gears Race Drivin' San Francisco Rush The Rock: Alcatraz Edition San Francisco Rush 2049 S.T.U.N. Runner Super Off Road & Bonus Tracks Pack

Siste fra forsiden