Omen by HP sponser Telenorligaen

Telenorligaen inngår samarbeid med Omen by HP

Giganten leverer utstyr til fremtidige arrangement i regi av Telenorligaen.

Omen by HP leverer utstyr til Telenorligaens arrangementer.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League med 150 000 kroner i rene pengepremier våren 2018.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de ti beste i landet. Etter ni serierunder avsluttes det hele med et sluttspill mellom de fire beste.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Mandag morgen kom nyheten om at Telenorligaen inngår et samarbeid med Omen by HP. Det kommer frem i en pressemelding fra Good Game AS

– Målet med samarbeidet er å jobbe med begge parters styrker, positive omdømme og merkevare for å spille hverandre gode, uttrykkes det i pressemeldingen.

Avtalen innebærer levering av PCer og skjermer fra Omen by HP til fremtidige arrangement av Telenorligaen. I følge pressemeldingen skal samtalen ha pågått i rundt tre måneder.

– Det er forutsigbart og behagelig for alle

Tor-Steinar Nastad Tangedal, grunnlegger av Gamer.no og leder for Telenorligaen var naturlig nok fornøyd etter å ha annonsert avtalen mandag morgen. Han forteller om en avtale som sikrer forutsigbarheten.

– Hva som har blitt benyttet på våre arrangement har variert avhengig av hvilke sponsorer og partnere vi har hatt. Noen er i stand til å skaffe utstyr, mens andre ganger har vi måttet låne eller leie på egenhånd. Nå kan vi forholde oss til én partner som sikrer oss toppmodeller innen begge segmenter. Det er forutsigbart og behagelig for alle.

Tor-Steinar Nastad Tangedal og Telenorligaen har landet nok en avtale.
Telenor

Hva har denne avtalen å si for dere økonomisk?

– Denne avtalen er viktig for oss. Mange tror at Gamer.no og Telenorligaen vasser i penger, men sannheten er at vi er avhengig av slike avtaler dersom vi skal kunne fortsette å være her for norsk e-sport. Samtidig er det viktig å ha partnere som aktivt deltar og fremmer vårt langsiktige arbeid, og der er jeg trygg på at Omen bidrar i tiden som kommer.

Tangedal forteller at Omen by HP vil være tilstede under arrangementene for å promotere seg selv.

– Ja, de vil få anledning til å vise frem, gi bort og selge produktene sine på våre arrangement.

Avtalen rammer i første omgang sluttspillet, men bidrar indirekte til å styrke ligaen generelt. Tangedal forteller at ligaen har konkrete planer videre og at avtalen med Omen by HP er et steg på veien.

– Telenorligaen er en breddesatsing, så ved å sponse dette bidrar Omen by HP til at vi kan vokse og styrke opplevelsen i alle ledd og divisjoner. Det betyr selvsagt ikke at alle 5000 deltakere får hver sin Omen-maskin til online-kampene, men vi kan fortsette å jobbe for en stadig bedre ligaopplevelse for alle uansett divisjon. Avtalen med HP inneholder ikke et direkte tiltak som alle vil merke, men vi har konkrete planer for lavere divisjoner som koster mer enn vi har råd til i dag. Dette er et skritt på veien dit. Og hvem vet, plutselig er det noen jevnlige «giveaways» for splitter nytt utstyr i våre sosiale kanaler, avslutter Tangedal.

Les også
Fire Rocket League-lag kjemper om to sluttspillplasser

Siste fra forsiden