Counter-Strike: Global Offensive

Temp.no prøver ut to nye spillere

– Så langt har de imponert, så vi får se hvordan dette ender opp, forteller lagleder Anders «Andz» Kjær.

Her er «NiTo» og «Rufus» fra ByLan 2016.
Arsalan Blu/Gamer.no

Laget som kapret andreplassen i Telenorligaen har funnet seg to nye spillere. Under sluttspillet spilte de som Gatekeepers, men har nå gått tilbake til Temp.no. Klubben bekrefter at spillerne er på prøvespill ut kvalifiseringen til DreamHack Masters Las Vegas 2017 til helgen.

Vil du vite mer om den europeiske kvalifiseringen? Se her »

To spillere fra gamle aNimus

«Rufus» fra ByLAN 2016.
Arsalan Blu/Gamer.no

Det er Tony «NiTo» Nilsen og Harald «Rufus» Spelkavik som trener med Temp.no om dagen, og går derfor ut av Nordic Warthogs (tidligere aNimus og Spons'R'Us). Samtidig går Markus «maak» Karlsen og Kristoffer «Mystic» Michelsen ut av Temp.no, etter at de spilte for laget under sluttspillet av Telenorligaen.

DETTE ER TEMP.NO

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «KORN» Hokland
Adam «paint» Fjellum
Tony «NiTo» Nilsen *
Harald «Rufus» Spelkavik *

*Prøvetid

– Ja, det stemmer at vi tester ut nye spillere og det er de to vi spiller med nå. Vi har så langt spilt et par dager sammen og skal fortsette med disse to til DreamHack Masters Las Vegas-kvalifiseringen til helgen, så skal vi evaluere. Så langt er jeg imponert over begge to, så vi får se hva vi ender opp med, forteller Anders «Andz» Kjær til Gamer.no.

– Hvordan falt valget på disse to spillerne?

– Jeg undersøkte litt og spurte en del aktive i miljøet hva de mente om forskjellige spillere. NiTo fyller det store gapet vi har manglet en stund, som en god «AWP»-er. Derfor var vi lystne på å prøve ham. Rufus har jeg kun hørt bra ting om fra andre, så jeg vil se hva han er god for. De er begge to seriøse spillere som er villige til å gjøre alt for å lykkes, det liker jeg godt. Så får vi se om vi ender opp med å fortsette samarbeidet etter helga.

Her blir «Andz» intervjuet av Rune Fjeld Olsen på SpillExpo 2016.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Nå som laget har gått tilbake til Temp.no, så håper de å signere en ny organisasjon rundt årskiftet.

– Samarbeidet vårt med Gatekeepers var kun for Telenorliga-finalene på SpillExpo. Det var en avtale kun for arrangementet, der vi ga eksponering og de fikset drakter og lignende. Vi er ikke bundet opp mot noen organisasjon nå, men er åpne for alle tilbud og vil vurdere fortløpende. Kan se for meg at vi signerer med noen ved årskifte, avslutter Kjær.

Skaper hodebry for «Philip»

Lagleder i Nordic Warthogs, Philip «Philip» Løseth mister dermed to av sine nøkkelspillere i lagoppstillingen. Han har rettighetene til 1. divisjonsspill fra neste sesong, og vil nå måtte finne seg to nye spillere før sesongoppkjøringen.

Les også
«Dacreq» hentes inn som ekspertkommentator i Telialigaen

– Jeg kommer til å ta det rolig noen dager nå for å finne ut hvordan jeg vil bygge opp laget til neste sesong. Valget er mellom å bli med i noe, eller bygge opp noe helt selv igjen, forteller Løseth til Gamer.no.

Løseth forteller at laget i dag er splittet.

Var på prøvespill hos Norse

«NiTo» fra SpillExpo 2016. Ble utlånt til Demise for sluttspillet av Telenorligaen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

NiTo var en tur innom Norse på prøvespill også, ettersom Jon Erik «ztk» Øygarden er ute med håndleddskade på ubestemt tid. Dette samarbeidet fungerte ikke, og Morten «Zeves» Vollan forteller til Gamer.no at «Mystic» går inn for «ztk» midlertidig.

– Vi hadde NiTo på prøvespill i en ukes tid, men det funket ikke. Derfor valgte vi å gå for en spiller som Mystic, fordi han kan gå rett inn i ztk sin rolle.

Siste fra forsiden