The Bard's Tale til Europa

inXile sitt humoristiske rollespill The Bard's Tale er på vei til Europa, takket være Ubisoft.

The Bards Tale var et av de spillene som egentlig skulle ha blitt gitt ut av Acclaim, som gikk konkurs i fjor sommer. I etterkant av Acclaim-konkursen gikk de amerikanske utgivelsesrettighetene til Vivendi, men vi europeere har ikke fått sett snurten av dette rollespillet fra legendariske Brian Fargo. Nå har imidlertid Ubisoft sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene, og vi kan se frem til å se spillet i butikkhyllene i mars.

The Bards Tale kommer til PS2, Xbox og PC, og bygger på motoren som Snowblind Studios brukte i Champions of Norrath og Baldur's Gate: Dark Alliance. Handlingen sees fra fugleperspektiv, men spillverdenen er i full 3D, og spillet skryter av god grafikk og lyd. Apropos lyd; den sarkastiske og vittige hovedpersonen spilles av Cary Elwes, kjent fra Prinsessebruden og Robin Hood: Helter i Strømpebukser.

Konsollversjonene har som nevnt allerede blitt lansert i Nord Amerika, og spillet har generelt fått gode kritikker. En av de tingene folk ser ut til å like ved spillet er humoren - dette er ikke et spill som tar seg selv eller sjangeren alt for seriøst. Vi gleder oss til å ta en titt på det når det dukker opp her hos oss.

Siste fra forsiden