The Fast & The Furious-spill fra Namco

Namco har kunngjort at de har kapret rettighetene til å lage spill basert på den kommende filmen The Fast & The Furious: Tokyo Drift.

Undergrunnsracing er tydeligvis fortsatt i skuddet, og nå har Namco Bandai kunngjort at de jobber med et spill basert på den kommende filmen The Fast & The Furious: Tokyo Drift. Handlingen i spillet er ikke hentet direkte fra filmen, men foregår i en verden "relatert til, men separat fra" filmen. Lanseringen vil foregå til sommeren, og spillet kommer til PS2 og PSP.

Pressemeldingen fra Namco Bandai forteller at spillet får en revolusjonerende driftefunksjon, og at det er det første spillet noensinne som skaper et autentisk driftesystem som er morsomt uansett hvor god du er. Her får du en rekke hjelpemidler som du kan skru på for å virkelig føle deg profesjonell, eller skru av, for å vise at du faktisk er det.

Ellers loves vi et kontekstbasert kamera (noe som forhåpentligvis ikke betyr at kameraet begynner å tulle med upraktiske vinkler hver gang vi gjør fancy ting med bilen), avansert kunstig intelligens oppbygd etter "gummistrikkmetoden" og, selvfølgelig, en haug av muligheter til å skreddersy bilen din (med 100 lisensierte dekktyper og 500 "body kits").

Ellers loves vi mulighet for at to spillere kan spille mot hverandre på samme konsoll og fire kan spille mot hverandre over nettet. Grafikken er heller ikke nedprioritert, og bilenmodellene skal bestå av over 10000 polygoner. Spillet utvikles av Eutechnyx, som også stod bak Street Racing Syndicate.

Siste fra forsiden