The Fast & The Furious til Europa

Electronic Arts og Namco Bandai bringer The Fast & The Furious: Tokyo Drift til europeiske gamere.

Handlingen i The Fast & The Furious: Tokyo Drift er ikke hentet direkte fra den kommende filmen ved samme navn, men foregår i en verden "relatert til, men separat fra" filmen. Lanseringen vil foregå sent denne sommeren, og spillet kommer til PS2 og PSP. I Europa vil Electronic Arts hjelpe til med utgivelsen.

Namco Bandai har fortalt at spillet får en revolusjonerende driftefunksjon, og at det er det første spillet noensinne som skaper et autentisk driftesystem som er morsomt uansett hvor god du er. Her får du en rekke hjelpemidler som du kan skru på for å virkelig føle deg profesjonell, eller skru av, for å vise hvor proff du egentlig er.

Ellers loves vi et kontekstbasert kamera, avansert kunstig intelligens oppbygd etter "gummistrikkmetoden" (som vil si at motstandernes prestasjoner avhenger av hvor godt du gjør det) og en haug av muligheter til å skreddersy bilen din (med 100 lisensierte dekktyper og 500 "body kits").

Dessuten fortelles det at to spillere kan spille mot hverandre på samme konsoll og fire kan spille mot hverandre over nettet. Grafikken er heller ikke nedprioritert, og bilenmodellene skal bestå av over 10000 polygoner. Om dette gjelder begge versjonene er uklart, men pressemeldingen forteller at spillet blir et av de peneste bilspillene på både PS2 og PSP.

Siste fra forsiden