The Godfather

Nå har Electronic Arts sluppet den aller første videosnutten fra The Godfather, som baserer seg på filmene og bøkene ved samme navn.

Det var på en pressekonferanse i mars at Electronic Arts for første gang fortalte om arbeidet The Godfather, et spill som bygger på Mario Puzos verdenskjente Gudfaren-bøker og Francis Ford Coppolas like legendariske filmer. Nå har de offentliggjort den første traileren, og vi får samtidig vite at spillet vil være tilgjenglig i løpet av høsten 2005.

Videosnutten som kan laste ned fra EA sin offiselle filserver viser en imponerende rendret versjon av Don Corleone, sittende på sitt eget kontor med følgende melding til deg:

- En dag, og den dagen kommer kanskje aldri, vil jeg be deg om å gjøre meg en tjeneste. Men inntil videre, aksepter dette som en gave.

Electronic Arts har fremdeles ikke lyst til å dele for mye informasjon med pressen angående denne tittelen, men sa på pressekonferansen i mars at spillet etter all sannsynlighet vil få en høy anbefalt aldersgrense og det er bekreftet at de har rettigheter til å bruke all musikk fra Gudfaren-filmene.

Electronic Arts bekrefter overfor Gamer.no at Marlon Brando, som spilte Don Corleone i filmene, har vært inne i studio for ta opp dialoger før sin død tidligere i år. Electronic Arts kan ikke bekrefte om vi ser andre kjente fjes i spillversjonen. I følge det britiske nettstedet Eurogamer skal kilder nært tilknyttet Electronic Arts fortalt at de var ute etter stemmene til Robert de Niro og Al Pacino.

Videoen røper ingenting om hvilke plattformer spillet blir lansert på. Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon om The Godfather-spillet så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden