The Kore Gang på vei igjen

Nok et offer for CDV sin dårlige økonomi har funnet et nytt hjem. Denne gangen er det Xbox-spillet The Kore Gang, som nå også vil komme til PC.

Dette tredjepersons actionspillet ble droppet av den tyske utgiveren CDV, som i lengre tid har slitt med økonomiske problemer som har tvunget dem til å droppe en rekke høyprofilerte titler. De fleste av disse titlene har funnet nye utgivere (dette gjelder f.eks. Sabotain, Psychotoxic og Nexus: The Jupiter Incident), og nå har også The Kore Gang blitt reddet - på tross av at den svenske utvikleren UDS (kjent fra klassiske Ignition) ble lagt ned.

Spillet er nemlig plukket opp av en annen svensk utvikler, Daydream Software, og vil nå bli gitt ut av Playlogic International, mot slutten av dette året eller tidlig neste år. Tidligere var The Kore Gang kun planlagt for Xbox, men nå er dette endret, og spillet kommer til PC også.

The Kore Gang følger eventyrene til Pixie, som faller ned i et underjordisk laboratorium, hvor hun oppdager en fantastisk kampdrakt som gir henne svært spesielle egenskaper. Sammen med Madboy og hunden Rex må hun finne en vei ut fra laboratoriet, men situasjonen kompliseres av at noen slemme romvesener har tatt kontroll over laboratoriet og kidnappet professoren som utviklet kampdrakten.

De tre hovedpersonene har hver sine unike egenskaper som forsterkes av kampdrakten. Pixie kan klatre selv de vanskeligste veggene, Madboy slår hardere enn noen andre og Rex sin luktesans har forvandlet ham til en levende radarstasjon. Du kan selv bestemme hvilken karakter (og dermed hvilken metode) du vil bruke for å løse de ulike situasjonene trekløveret havner opp i. Spillet kommer med 24 kart fordelt over seks verdener fulle av farlige fiender og vanskelige utfordringer.

Siste fra forsiden