The Last Remnant til PC

Dropper konsolleksklusivitet

Square Enix vil gi PC-spillere en ny rollespillopplevelse.

Det japanske rollespillet The Last Remnant skulle etter planen være et konsollspill. Nå kan imidlertid Square Enix melde om at det jobbes med en PC-versjon som kommer i løpet av våren 2009.

The Last Remnant på Xbox 360.

– The Last Remnant er en del av vår satsing på å få spillene våre frem til et globalt publikum og alle våre fans uansett hvilke formater de har tilgang til. Vi håper å nå et nytt publikum med vår PC-versjon, sier John Yamamoto i Square Enix i en pressemelding.

Spillet kom ut til Xbox 360 i slutten av november, og fikk nokså god kritikk av vår anmelder. The Last Remnant utvikles også til Playstation 3, men her har man ikke satt en endelig utgivelsesdato.

I The Last Remnant kan du spille som én av to hovedpersoner, der Rush Sykes retter seg mot det asiatiske spillpublikummet, mens The Conqueror er ment for vestlige spillere. Valget er likevel ditt, uansett hvor du kommer fra.

Remnants er magiske fragmenter fra en tapt epoke, som ble brukt til å fremme fred rundt i verden. Menneskeheten kom i kontakt med disse for tusen år siden. Maktsyke ledere fant imidlertid ut at Remnants kunne brukes for å få enda større makt, og da ble fred byttet ut med blodbad.

Siste fra forsiden