The Legend of Zelda: Breath of the Wild blir enda større

Nintendo forteller at spillet får ekstrainnhold.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild får ekstrainnhold, som det aller første Zelda-spillet.
Nintendo

Én ting vi allerede vet med sikkerhet er at det kommende Zelda-spillet til Wii U og Switch blir et massivt spill på alle måter, men nå viser det seg at det faktisk blir enda større. Som det aller første Zelda-spillet får Breath of the Wild nemlig ekstrainnhold.

Nyheten ble avslørt i en video som Nintendo nylig publiserte. I videoen opplyser Zelda-produsenten Eiji Aonuma at det nye spillet får to pakker med tilleggsinnhold i inneværende år.

Kun tilgjengelig via sesongpass

De to pakkene blir lansert til sommeren og i julesesongen, og allerede ved spillets lansering kan man få kjøpt et sesongpass som gir tilgang til begge pakkene. Det er for ordens skyld ikke mulig å kjøpe pakkene individuelt, så man må med andre ord kjøpe sesongpasset for å få tilgang til pakkene.

Dette er innholdet som kommer i de to pakkene.
Nintendo

Den første pakken med ekstrainnhold byr på en ny Cave of Trials-utfordring, som innebærer å rydde områder for stadig vanskeligere fiender, en ny og hardere vanskelighetsgrad til spillet og en ny kartfunksjon.

Den andre innholdspakken byr på en ny, original historiedel, et nytt tempel og «ytterligere utfordringer», uten at dette siste punktet utdypes i detalj. Straks man kjøper sesongpasset får man i tillegg et lite knippe bonusinnhold i form av tre ekstra skattekister som inneholder «nyttige redskaper» og nye, eksklusive klær til Link.

Sesongpasset blir for ordens skyld tilgjengelig både på Wii U- og Switch-plattformen. The Legend of Zelda: Breath of the Wild lanseres til de nevnte konsollene den 3. mars.

Det nye Zelda-spillet er allerede enormt: Her er noen nye klipp fra de gigantiske landskapene »

Siste fra forsiden