Se flere vakre og massive landskaper i ny Zelda-trailer

Enda flere glimt av den enorme spillverdenen.

Vi har allerede blitt servert mangt et klipp fra Nintendos store Zelda-satsing Breath of the Wild, som nå er rett rundt hjørnet, men det er alltids plass til enda flere sniktitter. Som blant andre Gamespot snappet opp har det dukket opp en ny trailer på spillets japanske nettstedet.

Traileren, som ble videreformidlet på YouTube av blant andre Gematsu, tar oss med på en to minutters reise gjennom noen av de store, åpne og vakre landskapene man traverserer i spillet, i tillegg til bebygde områder. Klippet ser du øverst i artikkelen.

En by i ruiner er noe av det som møter deg i det nye Zelda-spillet.
Nintendo

Viser by i ruiner

Vi får også se kampscener hvor Link blant annet må forsvare seg mot ildsprutende fiender, rullende kampesteiner og andre uhumskheter. Videoen byr også på et knippe av de vennlige figurene man møter på i spillet, samt noen dramatiske mellomsekvenser med historieelementer.

Blant annet får vi se Guardian-kryp, de edderkopplignende kreasjonene fra Wii-tittelen Skyward Sword, som tilsynelatende brenner ned en by.

Som vi nylig meldte er The Legend of Zelda: Breath of the Wild nå ferdig produsert og klart for lansering. Spillet skal lanseres 3. mars til både Wii U og som lanseringsspill til Nintendos nye konsoll Switch. Nintendo har bekreftet at Switch-utgaven får litt høyere oppløsning og bedre lydkvalitet, men utover dette er skal det ikke være noen forskjeller mellom de to utgavene.

Nintendo har fått kritikk for lanseringsspillene: Nå har selskapet svart »

Siste fra forsiden