The Movies

Lionhead har akkurat sluppet en litt annerledes videosnutt fra The Movies. I et slags Hollywood-kjendisshow blir vi kjent med karrieren til skuespilleren Ashely Brown.

The Movies er en livssimulator som lar spilleren bygge og kontrollere sitt eget filmstudio i Hollywood. Spilleren kan lage unike små filmer ved å velge alt fra manuscript, skuespillere, statister, produksjonsmedarbeidere mv. Du starter i begynnelsen av 20-tallet og gjør karriere ved å lage gode filmer, drive research, introdusere nyeste filmatiske teknologiene samt fostre opp nye stjerner. Til din disposisjon er tusenvis av sett, rekvisitter, lokasjoner og kostymer.

Det er opp til deg å gi grønt lys til prosjekter, eller å plukke ut manuscripter som trenger litt mer finpuss. Du kan gjøre din egen vri på favorittfilmen eller lage en helt ny legendarisk film. Det er legenden Peter Molyneux fra Lionhead Studios som står bak spillet, som skal ta livssimulator-genren til et nytt nivå.

Den ferske traileren presenterer et show ved navn ”This is Hollywood”. To programledere, tydeligvis kjent for å vite det som er verdt å vite om kjendisene i Hollywood (eller The Movies), presenterer en kommende (virtuell) filmstjerne ved navn Ashley Brown. Vi får se Ashley utviklingen fra hennes første film i 1996, til den siste i 2003.

The Movies lanseres på PC, Xbox, PlayStation 2 og GameCube i løpet av høsten 2005.

The Movies
Nintendo GameCube
The Movies
PlayStation 2
The Movies
Xbox
The Movies
Windows
Xbox PC GC PS2 Video

Les også

Siste fra forsiden

Toppoppgjør i Telialigaen: – Så lenge vi ikke driter oss ut, er vi rimelig selvsikre

Lazy In Life-spiller Mathias «Tidebringer» Kruse er sikker på at laget kan stoppe seiersrekken til motstander Tackle.

E-sport