The Movies

Activision har akkurat gitt ut E3-traileren til The Movies, det lovende nye strategispillet fra Peter Molyneux og Lionhead Studios.

The Movies gir deg sjansen til å lede ditt eget filmstudio. Du starter som eieren av et lite filmstudio i 1920-årene, i stumfilmenes tid. Det holder naturligvis ikke å produsere stumfilmer i all evighet, og du må hele tiden sørge for at du utvikler deg i takt med teknologien.

Spillet lar deg involvere deg i alle aspektene av filmproduksjonen. Du må velge manuskript, designe og konstruere kulisser, og hyre inn regissører, stylister, kamerafolk og alle de andre folkene som trengs for å lage en film. Naturligvis må du også ha skuespillere, og her tar spillet en The Sims-aktig vending. Kanskje de forelsker seg i hverandre eller finner ut at motspilleren er den mest motbydelige personen på jordas overflate? I så fall må du kunne takle det, og sørge for at det ikke får konsekvenser for filmen.

Spillet lover dessuten å gi deg muligheten til å lage drømmefilmen din, og her får du stor frihet til å lage akkurat det du ønsker selv. Vil du lage kunstneriske filmer for den kulturelle eliten, heftige actionfilmer med heftige biljakter og store eksplosjoner, komedier, kjærlighetsfilmer eller noe helt annet? Det er ditt valg.

E3-traileren, som er på 66 MB, demonstrerer en rekke av spillets mange aspekter og muligheter. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden