The Roots er kansellert

Den tsjekkiske utgiveren Cenega har kansellert rollespillet The Roots, fra Tannhauser Gate.

The Roots var et rollespill som så ut til å blande elementer fra japanske og vestlige rollespill. Handlingen fulgte 19-årige Yan, som måtte legge ut på en reise for å redde Livets Tre. Spillet skulle ha over 100 ikke-spillende figurer, hver med sin egen agenda som ikke var åpenbar fra starten av, men som etter hvert kunne vise seg å komme i konflikt med Yan sine mål.

Nå har Cenega kunngjort at de har avsluttet samarbeidet med Tannhauser Gate og kansellert The Roots-prosjektet. Dette har de gjort på bakgrunn av alvorlige problemer under utviklingen (noe de som har fulgt med på spillet utvilsomt har lagt merke til, ettersom det har blitt utsatt flere ganger).

Cenega fortsetter med å si at de beklager denne kanselleringen overfor tilhengere som har ventet tålmodig på spillet, og at de håper disse vil finne noe å glede seg til blant resten av Cenegas kommende titler. Nå som The Roots er kansellert er utvalget av kommende titler hos Cenega heller slunkent, og består kun av actionspillet El Matador og Altars neste UFO-spill.

Forhåpentligvis vil den tsjekkiske utgiveren (som forøvrig eies av russiske 1C) snart komme med noen nye kunngjøringer angående nye prosjekter. Tannhauser Gate har ikke kommentert kanselleringen, og hva de eventuelt planlegger å gjøre nå. The Roots sitt nettsted er fortsatt oppe, i tilfelle du ønsker å se nærmere på spillet før det er for sent.

Siste fra forsiden