The Roots-nettsted lansert

Cenega har akkurat lansert nettstedet til det kommende rollespillet The Roots, som utvikles av Tannhauser Gate.

Spillets hovedperson, 19-årige Yan, ble forlatt av foreldrene da han var en baby. Han var imidlertid svært heldig, for treet han ble lagt under viste seg å være Livets Tre, et av fem magiske trær som har sikret fred og harmoni i Lorath (som spillverdenen heter). Vokteren av Livets Tre tok seg derfor av lille Yan, og har oppdradd den lille gutten til å bli en eventyrlysten ung mann.

Nå er det dessverre problemer på vei, for Livets Tre er i ferd med å visne og dø. Åpenbart står det onde krefter bak, og nå må Yan reise ut for å redde treet og forsvare verden fra ondskapens krefter.

The Roots er et rollespill, og inneholder over 100 ikke-spillende karakterer. Mange av disse har sin egen agenda som ikke er åpenbar fra starten av, men som etter hvert kan vise seg å komme i konflikt med Yan sine mål.

The Roots inneholder en stor verden som må utforskes, og denne er full av monstre, skatter og mysterier. Spillet inneholder et innovativt kampsystem og muligheten til å påkalle mektige tjenere til å kjempe for deg. Dessuten inneholder det en rekke minispill, og du kan for eksempel utfordre andre til kappløp med magiske flygende kjøretøy eller spille det populære logikk-spillet Trion.

The Roots skal komme til PC tidlig i høst. Xboxversjonen er enda ikke kunngjort, men nettstedet inneholder en liten Xbox-logo som tyder på at det ikke bare er PC-eiere som får ta del i dette spennende eventyret. Nettstedet inneholder ellers informasjon og bilder, og du finner alt sammen ved hjelp av lenken under.

Siste fra forsiden