The Shield kommer til konsoll

Sammy har kunngjort at de lager et spill basert på den amerikanske politiserien The Shield.

Spillet skal etter planen lanseres tidlig i 2005, og er under utvikling til Xbox og PS2 hos utviklerteamet Point of View. TV-Serien The Shield følger den korrupte politimannen Vic Mackey og det som skjer rundt ham i den amerikanske byen Farmington. Spillet skal, i følge Sammy, levere en autentisk gjenskapning av det som skjer i serien.

For å sikre denne autentisiteten er Sammy i samtaler med Michael Chiklis, som er skuespilleren bak Vic Mackey, slik at spillkarakteren blir så lik "den ekte" Vic Mackey som mulig, både med tanke på utseendet og stemme. Dessuten ønsker Sammy å bruke seriens musikk-komponister og historieskrivere under utviklingen av spillet.

Spillet skal bli et tredjepersons actionspill, og i følge Sammy vil det inneholde gameplayelementer som aldri er blitt sett før. Spilleren vil kontrollere Vic i en levende versjon av Farmington, hvor han blant annet må stoppe bankran og arrestere narkotikaforbrytere.

Spilleren vil også få en viss valgfrihet i forhold til hvordan han ønsker å løse de ulike situasjonene han kommer opp i, og vil selv kunne velge selv hvilken side av loven han vil jobbe på for å oppnå målene sine. De mer tvilsomme metodene som kan brukes inkluderer å bestikke andre eller ta i mot bestikkelser selv, true folk til samarbeid (og slå dem helseløse hvis de nekter) og plante bevismateriale.

Siste fra forsiden