The Sims 2 til konsoll

PC-versjonen av The Sims 2 troner fortsatt øverst på salgslistene i USA, og nå vil EA lansere spillet til alle plattformer som finnes (omtrent).

EA er åpenbart fornøyd med suksessen The Sims 2 til PC har hatt (med salgstall på over 4.5 millioner kopier til nå), og nå ønsker de å videreføre denne til konsoll. Derfor jobber de med versjoner av spillet for PS2, Xbox, GameCube, PSP, DS, GBA og mobiltelefoner. Vi er nesten forundret over at de ikke har kunngjort Amiga og Atari-versjoner i samme slengen.

Konsollversjonene av The Sims 2 vil, i følge EA, levere det klassiske, åpne gameplayet fra PC-versjonen, samt eksklusive nye funksjoner. Spillet vil komme med et nytt "aspirasjonsgameplay" og nytt brukerdefinert innhold. I tillegg får vi muligheten til å ta kontroll over simmene uten bruk av pek-og-klikk-systemet. Hver av de håndholdte versjonene vil dessuten komme med unike historier.

EA forteller at tilhengerne har tryglet om konsollversjoner helt siden lanseringen på PC i fjor, og at de er svært glade for å endelig kunne oppfylle ønsket deres. Sinjin Bain, produsent hos EA/Maxis, har dette å si:

- The Sims 2 vil være overalt denne høsten, og gi spillere på konsoll og håndholdte plattformer helt nye muligheter til å ta kontroll over simmene sine og skape nye historier.

Siste fra forsiden