The Suffering 2 er på vei

Etterfølgeren til det vellykkede grøsserspillet The Suffering er på vei til Xbox og PS2.

The Suffering burde egentlig fått mye mer oppmerksomhet enn det fikk. Spillet kom med en interessant historie, en rekke fantastisk stemningsskapende effekter og muligheten til selv å velge om karakteren din skulle være ond eller snill, men ble aldri noen knallsuksess på konsoll (og PC-versjonen er det knapt noen som vet om).

Nå prøver Midway og Surreal Software igjen, og i The Suffering 2 har handlingen flyttet seg fra det hjemsøkte fengselet til byen Baltimore. Du spiller fortsatt dødsdømte Torque, og hvis du var en av de få som kjøpte og fullførte spillet, vil du sikkert glede deg over det faktum at The Suffering 2 har tre ulike begynnelser, slik at du kan velge den som passer best med den avslutningen originalspillet fikk. Naturligvis vil det også denne gangen være tre ulike avslutninger.

Mer vet vi for øyeblikket ikke om dette spillet, men vi antar det dukker opp mer informasjon etter hvert. Spillet skal etter planen lanseres i løpet av tredje kvartal 2005, til PS2 og Xbox (i og med at originalspillet også dukket opp på PC kan vi håpe at det samme skjer med etterfølgeren).

Siste fra forsiden