E3 2019 - The Witcher 3 Switch

The Witcher 3 kommer til Nintendo Switch

Inneholder begge utvidelsene.

Nintendo viste en trailer for The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition under sin E3-presentasjon. Du kan se traileren over.

Denne versjonen inneholder spillet, samt alt av nedlastbart innhold som er gitt ut til spillet. Det inkluderer utvidelsene Hearts of stone og Blood and Wine.

En nedskalert versjon

Det er Saber Interactive som, i tandem med utvikler CD Projekt RED, som har fått ansvar for å lage en Nintendo Switch-versjon. I traileren får vi et glimt av versjonen som tydelig viser at spillet har skalert ned en del av de mer ytelsestunge aspektene, men å forvente noe annet ville ha vært ganske rart.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition slippes på Nintendo Switch, og utgaven slippes med litt typisk fysisk CD Projekt RED-godis, slik som et kart, klistremerker og et kompendium for The Witcher-universet.

Vi digga The Witcher III: Wild Hunt da det først kom ut i 2015, og satte også pris på utvidelsene. Særlig Blood and Wine fikk trampeklapp av vår anmelder, som kalte det «et mesterverk av en utvidelse». Spillet kom først ut til Xbox One, PlayStation 4 og Windows, og ble en gedigen suksess med rundt 10 millioner solgte eksemplar.

Les flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden