The Witcher-seriens første episode er ferdigskrevet

Netflix-serien om Geralt er underveis.

The Witcher 3: Wild Hunt.
CD Projekt Red

Etter en lengre periode med stillhet ser ting ut til å gå fremover for den planlagte TV-serien basert på The Witcher-universet. Som blant annet nettstedet Comicbook.com har plukket opp, antydet produsent og forfatter for serien – Lauren Hissrich – i helgen at manuset for den første episoden nå er ferdigskrevet.

Hissrich tok til Twitter med en kryptisk melding til The Witcher-fans om at det har vært en stor uke. Vedlagt var et bilde fra et manus med ordene «End of Pilot». Pilot brukes som kjent i TV-sammenheng om en series aller første episode.

Ellers hadde Hissrich ingen nyheter å dele, så det gjenstår fortsatt mange ubesvarte spørsmål rundt prosjektet.

Geralt i hovedrollen

Den kommende TV-serien, som produseres av polske Platige Image og publiseres av Netflix, ble opprinnelig kunngjort i mai 2017. Handlingen skal være basert på de opprinnelige The Witcher-bøkene fra forfatter Andrzej Sapkowski, og Sapkowski selv skal være hentet inn som konsulent.

Nøyaktig hvilken historie serien vil fortelle er foreløpig uvisst, men ifølge Netflix' offisielle beskrivelse blir det Geralt of Rivia, kjent fra The Witcher-spillene, som får hovedrollen i TV-serien. Hvilken skuespiller som får æren av å spille den sølvhårede monsterjegeren er imidlertid ukjent.

The Witcher-bøkene har oppnådd stor popularitet på egen hånd, men det er liten tvil om at det var CD Projekt REDs spilltrilogi som for alvor satte Sapkowskis serie på kartet. Det tilsynelatende siste innslaget i spillserien – The Witcher 3: Wild Hunt – ble lansert i 2015 og høstet svært positiv kritikk.

Netflix har flere spillprosjekter på gang.
En TV-serie basert på Assassin's Creed ble bekreftet i fjor »

Siste fra forsiden