Thief: Deadly Shadows

Det er knyttet svært store forhåpninger til Thief: Deadly Shadows, og nå kan du teste demoen for å finne ut om det innfrir disse forhåpningene.

De to første spillene i Thief-serien, som ble utviklet av det nå nedlagte Looking Glass Technologies, nøt svært gode omtaler i pressen. De hadde ikke like stor suksess i butikkene, men til gjengjeld var de som kjøpte spillene stort sett veldig fornøyde. Thief-spillene var svært innovative og regnes som foregangsspill i snike-sjangeren. Dessuten kom de med en åpen spilldesign som gav spilleren stor frihet til å utføre oppdragene akkurat slik han ønsket selv.

Det er derfor ikke rart at det knyttes store forventninger til Ion Storm og Warren Spector sitt forsøk på å gjenopplive det klassiske Thief-gameplayet. Demoen har allerede blitt et stort diskusjonstema på nettet, og det er tydeligvis svært mange som har sterke meninger om hvorvidt Ion Storm har lykkes med å skape et nytt klassisk Thief-spill eller ikke. Hvis du har mulighet til å laste ned den relativt heftige installasjonsfilen kan du dømme selv.

Demoen, som er på 427 MB, inneholder ett oppdrag og har en integrert opplæringsdel. Vær oppmerksom på at demoen dessverre ikke fungerer på Windows 98 eller ME. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden