THQ kunngjør Big Mutha Truckers 2

Det fartsfylte lastebilspillet Big Mutha Truckers er i ferd med å få en etterfølger. Denne gangen må Ma Jackson reddes fra en velfortjent periode bak murene.

THQ er svært fornøyde med suksessen Big Mutha Truckers har hatt, og på tross av at det ikke høstet de største jubelropene fra spillpressen solgte det i overkant av en million kopier på verdensbasis. Etterfølgeren kommer til sommeren, og i første omgang gis det ut til Xbox og PS2 (forgjengeren dukket også opp på PC, men om dette er noe THQ vurderer med etterfølgeren er uvisst).

Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder starter med at Ma Jackson blir tatt av politiet, etter å ha prøvd å lure seg unna skatten. For å vinne saken sin må hun hyre fetter Jacob til å forsvare seg - han er nemlig den beste advokaten i mils omkrets. I tillegg må hun bestikke jurymedlemmene, for at de ikke skal erkjenne henne skyldig.

Det sier seg selv at med en dyr advokat og heftige bestikkelser, blir saksomkostningene rimelig høye, og her kommer spilleren inn i bildet. Han må tjene penger ved å frakte varer fra by til by, noe som ikke alltid er like lett når en har så mange fiender som Ma Jackson sin familie har skaffet seg.

Den økonomiske siden av gameplayet har blitt strømlinjeformet til fordel for mer fokus på action på veiene, og THQ lover også mer frihet i forhold til at spilleren selv kan bestemme hvilke byer han vil dra til, og hvordan han ønsker å komme dit. Naturligvis kommer spillet med massevis av skjulte snarveier, og dessuten har spilleren flere ulike lastebiler til sin disposisjon.

Siste fra forsiden