THQ kunngjør Tak 2: The Staff of Dreams

THQ og Nickelodeon har akkurat fortalt at de jobber med en etterfølger til det suksessrike Tak and the Power of Juju.

Tak 2: The Staff of Dreams utvikles av Avalanche Software, og vil komme til PS2, GameCube, Xbox og Game Boy Advance. Spillet vil første gang vises på E3-messen, og skal etter planen komme på markedet i oktober.

I det forrige Tak-spillet ble spillerne introdusert til en historie om kampen mellom det gode og det onde i en verden hvor folkene bodde i stammer og hvor magi (juju) faktisk virket. Tak var den unge læregutten til stammens medisinmann, og han fikk i oppdrag å redde månen Juju ved å hente tilbake de magiske månesteinene som ble stjålet av den onde Tlaloc.

I Tak 2 følger vi med en mer moden og erfaren Tak på et episk eventyr hvor han må lære ny og kraftigere magi for å kunne finne en gjenstand kalt "Nightmare Scepter". Dessuten må han overvinne den onde medisinmannen Tlaloc en gang for alle. En av de nye magiske egenskapene Tak får er evnen til å kunne overta kroppen til dyr, og å kunne forvandle seg selv til et åndedyr.

Tak 2: The Staff of Dreams kommer med ni interaktive spillmiljøer, og på din vei gjennom disse vil du møte en hel rekke nye og gamle karakterer, som tre helt nye Juju-guder og Jibolba sin bror, JB. I tillegg vil Tak få tilgang til nye magiske våpen og gjenstander.

Siste fra forsiden