THQ utgir heiagjengspill

Sikter mot jentene

Nysatsing fra THQ skal kapre spillinteresserte jenter.

Amerikanske heiagjenger er et konsept de fleste burde kunne kjenne til, selv om fenomenet aldri har vært spesielt populært i Norge. Nå vil THQ, i følge Worthplaying utgi spill til DS og Wii som tar for seg nettopp denne sporten.

I All Star Cheer Squad skal du i følge den gjengitte pressemeldingen kjempe deg til topps i et heiagjengmiljø. Til å begynne med må du sikre deg en plass i en gjeng ved å imponere dem med dansetrinnene dine, og når du endelig blir tatt inn i varmen er det på tide å jobbe seg opp gjennom gradene og bli kaptein.

I Wii-versjonen utføres heiing og dansing ved å bevege kontrollen og Nunchucken, men hvis du har et balansebrettet som følger med Wii Fit, så kan du bruke det også.

Jim Huntley fra THQ i USA innrømmer at spillet er bevisst utviklet med tanke på unge jenter:

– På grunn av suksessen til Wii og DS de siste årene, har det blitt en eksplosiv vekst av jenter som spiller. Vårt nåværende mål er å møte denne suksessen og utgi et helt nytt spill for denne gruppen.

All Star Cheer Squad er under utvikling hos Gorilla Entertainment. THQ i Norden er ikke kjent med denne kunngjøringen, så det er foreløpig usikkert om eller når spillet får norsk utgivelse.

Siste fra forsiden