Tiberian Sun og Firestorm gratis

Føler du for litt nostalgisk krigføring?

Forutsatt at du kan skryte på deg en tosifret alder, husker du antageligvis Tiberian Sun. Oppfølger til det første spillet i Command & Conquer-serien, Tiberian Dawn, tar Tiberian Sun oss fram til 2030 hvor verden lever i relativ lykke og velstand takket være verdenspolitiet Global Defense Initiative.

Uheldigvis viser det seg at kultlederen og antagonisten Kane er langt fra død, og innen man får blunket blusser krigen mellom GDI og kulten NOD opp nok en gang. Stridens kjerne er nok en gang det mystiske mineralet Tiberium, som har spredd seg som ugress verden over. En forbannelse i GDIs øyne, en gudegave i NODs øyne.

Fortsatt moro den dag i dag.

Undertegnende brukte mange timer på gutterommet med denne strategiklassikeren, men som dessverre er tilfellet med mange eldre spill forsvant det etter hvert i tidens sorte hull. Spillet ble riktignok inkludert i samlepakken C&C: First Decade, men dessverre kan selv samlepakken være vanskelig å komme over i dag. Derfor er det til manges store glede at EA nylig har sluppet Tiberian Sun og tilleggspakken Firestorm som freeware.

Enten du venter spent på seriens avsluttende kapitel Tiberian ​Twilight, eller rett og slett har lyst på litt nostalgisk krigføring kan Tiberian Sun absolutt anbefales. Pakken veier en drøy gigabyte, og kan hentes direkte fra EAs hjemmesider. Spillet krever ingen installasjon, så her er det bare å laste ned og nyte.

(Kilde: commandandconquer.com)

Siste fra forsiden