Tidligere skandalespiller får personlig sponsor

Greg «IdrA» Fields får nå lønn for å være mentor og kommentator i StarCraft II.

Greg «IdrA» Fields (Foto: Cody Schroeder)

Forrige uke ble det kjent at StarCraft II-profilen Greg «IdrA» Fields plukkes opp av Tt eSports, som nå vil fungere som hans personlige sponsor. Forrige gang amerikaneren dukket opp i nyhetsbildet, var da han ble kastet ut av esportlaget «Evil Geniuses» grunnet sin dårlige oppførsel.

I etterkant av utkastelsen ble det kjent at «Idra» var ferdig som proffspiller, men ville fortsette å dedikere tiden sin til andre StarCraft II-relaterte aktiviteter. Han har blant annet dukket opp som kommentator under flere turneringer, og gir også aspirerende spillere private treningstimer. Nå vil han altså motta støtte for å kunne fortsette med dette.

– «IdrA» er lett en av de mest populære nord-amerikanske StarCraft II-spillerne og vi er stolte av å støtte han mens han gjør overgangen fra spiller til personlighet i esport-verdenen, skriver Tt eSports i pressemeldingen.

I godt selskap

Tt eSports er en esportrettet underavdeling av utstyrsprodusenten Thermaltake, og «IdrA» entrer en lang rekke med andre kjente esportpersonligheter som mottar privat sponsing fra selskapet. De kan smykke seg med store navn som blant annet kommentatorduoen Daniel «Artosis» Stemkoski og Nick «Tasteless» Plott, og den ukrainske publikumsyndlingen Aleksey «White-Ra» Krupnyk.

Les også: StarCraft II-proffen «IdrA» ble kastet ut av Evil Geniuses
Les også: Svensk TV6 lager reality-tv med Counter-Strike-topplag

Siste fra forsiden