Tilbake til Liberty City

Bli motorsykkelbølle

Tilleggspakken til Rockstars gangsterepos Grand Theft Auto IV har fått amerikansk slippdato.

Rockstar har lenge vært uklare på når vi kan forvente den første nedlastbare episoden til Grand Theft Auto IV, men nå har de endelig spikret en amerikansk slippdato og sluppet de første detaljene om historien.

Niko får en betydelig mindre rolle i The Lost and Damned.

Den nye episoden har fått tittelen The Lost and Damned, og ifølge USA Today kommer den ikke til å handle om Niko Bellic, men Johnny Klebitz fra motorsykkelklubben The Lost. Niko møtte The Lost flere ganger i GTA IV.

– Johnny er ganske forskjellig fra Niko, og har en helt annen bakgrunn. Siden vi helst ikke vil avsløre for mye av historien før spillet slippes kan jeg ikke gå nærmere inn på detaljene, men den vil vise deg en annen side av Liberty City, forteller Rockstar-topp Dan Houser.

Houser lover at nye detaljer skal avsløres om handlingen i originalspillet, og at dette skal gi den først historien mer kjøtt på beina.

The Lost and Damned skal slippes 17. februar i statene, eksklusivt til Xbox 360, og vil forhåpentligvis se dagens lys i Europa kort tid etter. Det er foreløpig ikke oppgitt hvor mye pakken vil koste.

Siste fra forsiden