Tilbake til Vietnam

Bad Company 2: Vietnam annonsert

Tilbake til jungelen i det første tillegget til Bad Company 2.

Til antageligvis manges store glede, annonserte EA i natt det første tilskuddet til knallpopulære Battlefield: Bad Company 2.

Atter igjen skal vi få sette på Creedence Clearwater Revival, hive oss i helikoptret og lade rifla. Turen går nemlig til Vietnam. Som veteraner av serien antageligvis husker er det ikke første gang Dice tar oss med til Vietnams jungler. 6 år er tilbakelagt siden forrige gang spillere verden rundt utvekslet bly og stål i Vietnams jungler.

Det er ikke så veldig mye info som er sluppet om tilleggspakken ennå, men litt vet vi: Både conquest- og rush-modiene fra det originale spillet returnerer, forøvrig fordelt over fire brett. Spillere vil få spille som enten de amerikanske marinestyrkene (USMC) eller den nord-vietnamesiske hæren (NVA). Begge styrkene vil selvsagt bli fult utrustet med datidens arsenal og kjøretøy, og ikke minst, tidsriktige "perks".

Tilleggspakken vil ifølge EA bli sluppet i løpet av vinteren 2010, til både X360, PS3 og PC. Ingen pris er avslørt, men enkelte kilder spekulerer i en pris rundt 1200 Microsoft poeng, noe som vil tilsvare rundt hundrelappen.

Siden tilleggspakken ble annonsert har forøvrig diskusjonen gått hett om hvorvidt dette er riktig steg for spillet eller ei. Den ene siden av nettkrigere lovpriser tilskuddet, mens den andre heller hadde ønsket et tilskudd satt i nåtid. Hva syns du? Tar du turen til Vietnam med et smil, eller vil du forbli i sandblåste ørkener omgitt av det siste innen våpenteknologi?

Siste fra forsiden