Tingle får eget rollespill

Bifiguren Tingle fra Wind Waker og Majora's Mask får nå sitt eget rollespill for Nintendo DS.

Eurogamer forteller at Tingle, som har dukket opp i to populære Zelda-spill (Wind Waker og Majora's Mask) blir hovedperson i sitt eget rollespill for Nintendo DS. I Japan heter spillet Mogitate Tingle Bara Iro Rupee Land, som Eurogamer oversetter til Fresh Tingle's Rose Coloured Rupee Land. Sannsynligvis blir denne munnfullen av en tittel endret innen en europeisk lansering finner sted.

I det kommende spillet får vi spille Tingle som 35-åring, før han fikk tingle-formen sin. Han ledes gjennom spillet av en figur som heter Rupeeji (oversatt til Old Man Rupee i følge Eurogamer), som gir Tingle i oppgave å finne en haug rupier og kaste de i en magisk fontene for å sendes til Rupee Land og bli forvandlet til Tingle. Han får også hjelp av Pingle, en fe som tar kontakt gjennom TV-apparatet hans.

Fresh Tingle's Rose Coloured Rupee Land (eller hva det nå blir kalt her til lands) skal lanseres før året er omme, men det er ikke klart om dette kun gjelder Japan, eller om det kommer samtidig i Europa. Skal vi dømme etter Nindendos tradisjoner må vi nok finne oss i å vente noen måneder (eller mer) lengre enn japanerne.

Siste fra forsiden