Tingle-spill til Europa

Nintendo vil gi ut det humørfylte DS-spillet Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland i Europa.

Tingle er en populær bifigur fra Zelda-serien, og nå får den merkverdige fyren sitt eget spill til DS. Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland kommer til Europa den 14. september, og er et humoristisk eventyr med et spennende kontrollsystem.

I Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland hører en middelaldrende mann en mystisk stemme, som leder ham til en dam. Her viser Uncle Rupee seg, og forklarer at dammen er en magisk portal til Rupeeland, som kun kan aktiveres ved å kaste mynter i dammen. Deretter forvandler han mannen til Tingle.

Du får kontroll over Tingle, som må navigere seg gjennom spillverdenen for å finne ulike måter å tjene penger på. Du kan utføre oppdrag, utforske huler (som du kan kartlegge, og siden selge kartene), finne skatter og mye mer.

Tingle er rimelig pinglete, og for å overleve må han skaffe seg hjelpere, som selvfølgelig også vil ha lønn for strevet. Disse har ulike egenskaper, og i tillegg til å fysisk sørge for at Tingle holdes utenfor fare, kan de gjøre ting som å dirke låser slik at Tingle kan utforske nye områder.

Kontrollene foregår ved hjelp av den trykksensitive skjermen, og Nintendo lover et intuitivt kontrollsystem som passer like godt for venstrehendte som for høyrehendte.

Siste fra forsiden